Hoe Breng Je Een Parfum Aan?

Indien je op zoek bent naar een nieuw parfum is het belangrijk dat je de parfum niet onmiddellijk na het aanbrengen aankoopt. Gun jezelf (en je neus) de tijd om de parfum te leren kennen, we spreken over een paar dagen..Gebruik eerst geurstrookjes en maak een selectie van een 4-tal Parfums die je aanspreken. Na het ruiken van een 4-tal geurtjes zijn niet getrainde neuzen wel al verdoofd, dus is het raadzaam om koffiebonen bij de hand te hebben. Het ruiken van koffiebonen zorgt ervoor dat je reukorgaan opnieuw stabiliseert en dat je dus opnieuw Parfumgeuren kunt waarnemen.

162-192_femme_1

Nadat je dus via de geurstrookje een paar geuren hebt gevonden die je wel aanspreken kunnen we dit op onze huid uitproberen. Want in tegenstelling tot het papier van de geurstrookjes leeft onze huid, wat  wil zeggen dat de geur helemaal anders kan zijn dan je op de strookjes hebt waargenomen. Heb je éénmaal het ideale parfum te pakken, geef uw neus dan opnieuw wat tijd om het parfum te leren kennen. Dit geld voor zowel voor damesparfums als herenparfums.

FM_141-149_NEW DESING

Hoe breng je de Parfum aan?

Hier nog enkele belangrijke tips voor het aanbrengen van uw Parfum:

  • Als je de Parfum op de polsen hebt aangebracht, wrijf deze dan niet tegen elkaar aan. Dit zie je maar al te vaak gebeuren. Door de wrijving ontstaat warmte waardoor de Parfum totaal anders kan gaan ruiken dan wanneer je hem gewoon op de huid aanbrengt.
  • Aanbrengen op de polsen is eigenlijk niet de ideale plaats, als het kan neem de binnenkant van je arm, de hals en zeker achter de oren.
  • Volgende tip is niet altijd mogelijk natuurlijk…breng de Parfum aan vlak nadat je een bad of douche hebt genomen. De poriën staan open en zijn klaar om een geur op te nemen.
  • Ga ook voor een douchegel, deodorant, bodybalsem in dezelfde geurlijn. Gebruik bijvoorbeeld geen patchouli douchegel om dan achteraf een fris, bloemig parfum te gaan gebruiken.

FM_199_NEW DESING