De Juiste Foundation Selecteren?

De Foundation van FM Group bedekt roodheid en kleine oneffenheden(Second Skin Foundation). Wanneer de foundation iets nog dekkender mag, hebben we eveneens de Advanced Foundation. De FM Group Foundation heeft niet alleen dekkende eigenschappen,  maar beschermt de huid ook tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Bovendien zorgt de foundation voor een goeie hydratatie van de huid. Dus 3 vliegen in 1 klap…

Second Skin Foundations

Hoe kan men de juiste Foundation Kiezen?

De kleur van je foundation moet overeenstemmen met je huidskeur, of zelfs een tintje lichter. Heel veel mensen kiezen een foundation die donkerder is dan hun huidskleur…niet doen(te opvallend). Neem een vloeibare foundation voor overdag. Om de kleur van je foundation te bepalen, volgende tip :wrijf een beetje Foundation aan de binnenkant van je pols. Die kleur benadert namelijk het best de natuurlijke kleur van je gezicht. De bedoeling van foundation is om het natuurlijke evenwicht, je natuurlijke look te herstellen, dus niet om jezelf een bruiner kleurtje te geven.

Men kan wel “spelen” met wat verschillende kleuren foundation, een lichtere en een donkere foundation. Het gedeelte dat je minder wil benadrukken maak je donkerder en het gedeelte dat je meer wil laten opvallen ga je met de lichtere foundation oplichten.

Hoe brengen we best de foundation aan?

Allereerst zorg je ervoor dat je huid prima gereinigd EN gehydrateerd is: gebruik een gezichtscreme die geschikt is voor jouw huid en wacht een paar minuutjes vooraleer deze in de huid is gedrongen. Om de oneffenheden beter te zien, is het beter dat je de foundation aanbrengt in daglicht.

  • Breng wat foundation aan in de zogenaamde T-zone, dus op je voorhoofd, kin, neus en kaken.
  • Gebruik nu hetgene wat u het beste ligt, namelijk uw vingers, een foundation borstel of een sponsje om de vloeibare foundation te verspreiden.
  • Vergeet zeker uw hals niet!
  • Om af te werken gebruik je best een poeder in dezelfde tint, deze zorgt ervoor dat je make-up langer blijft (een aanrader voor als je een avondje gaat stappen)
  • Bij sterk opvallende kuiltjes, littekentjes kun je een concealer gebruiken. Die breng je aan voor of na de foundation.

Light Concealer