Trendy Nagels dankzij FM Group..

Nagellak is een zeer  simpele maar ook goedkope manier om steeds in de mode te zijn. Het is niet duur, maar wel opvallend. Er is een brede variëteit aan kleuren, voor elk wat wils dus. Wil je dat je nagels niet al te veel opvallen, ga dan voor neutrale geuren of pastelkleuren. Mag het al iets meer opvallen dan heeft FM Group ook zeker heel wat kleuren in huis die je zeker zullen bevallen. Hieronder een overzicht van wat populaire nagellakjes van wereldspeler FM Group.

nail_e-card-e1338821266501[1]

Apricot Kleur

Méér en méér dames gaan voor korte, verzorgde nagels en waarom niet. Een populaire en zeer natuurlijke kleur is dit zacht Apricot kleurtje. Een puur natuur uitstraling gegarandeerd!

Nail Lacquer Apricot

Minty Fresh

Al een paar jaar stevig in trek is onderstaande frisse muntkleur….zacht maar toch opvallend die je een modieuze uitstraling geeft, zeker weten!

Nail Lacquer Fresh Mint

Opvallend Oranje

2 opvallende kleurtjes, wie durft de stap te zetten? Opvallend en voor de trendsettertjes onder jullie….

Nail Lacquer Gold Saffron Nail Lacquer Fresh Carrot

Klassiek Rood

Hoeven al die nieuwe trendy kleurtjes niet voor jou? Geen paniek hoor, de klassieke rode kleur is en blijft een toppertje. Met mooi rood gelakte nageltjes en dito lippen blijf je steeds in trend, don’t worry..

Nail Lacquers 01

Purple Power

Ook de Paarse kleuren zijn in trek…voor wie het net eventjes anders wil…..

Nail Lacquer Lilac

Heavenly Blue

Hemels blauw…heerlijk wegdromend…Blauw is en blijft héél erg in trek, donker of licht, glinsterend, mat, naargelang uw persoonlijke keuze of smaak.

Nail Lacquer Cornflower