Mascara – Losse Poeders van FM Group

3 Stappen Mascara

Deze 3 Stappen Mascara dient voor het opvallend dikker maken  & verlengen van je wimpers, dit na 1 x gebruiken. De mascara is tevens waterafstotend dankzij de extracten van vijgen, hibiscus en dadels, deze zorgen trouwens ook voor hydratatie en regeneratie. De combinatie van deze Topmascara van Fm Group met een vernuft penseeltje met puur natuur Rilsan vezels zorgt ervoor dat zelfs de fijnste wimpers perfect worden gedekt.

3 Step Mascara

Een belangrijk ingrediënt is hyaluronzuur, voor het verhogen  van de natuurlijke hydratatie. Dit zorgt voor mooie volumineuze wimpers, met een zeer glad en strak uitzicht. Zoals vermeld bevat de mascara heel wat fruit en bloemen. Eentje ervan zijn vijgen, uiterst voedzaam en extra hydraterend(bestaat voor 80 percent uit water), verder zit het boordevol met vitamines en natuurlijke sterkmakers(vitamine C, mineralen, eiwitten, calcium..). Een ander ingrediënt zijn dadels, uiterst voedzaam door het hoge suikergehalte en hibiscus, antiseptisch en verfrissend.

Losse Poeders.

Een licht poeder, zéér geschikt om make-up af te werken en vooral fixeren. Boordevol natuurelementen zoals aloë, groene thee, cacao zorgen voor een perfecte hydratatie en versteviging van de huid. Talk zorgt ervoor dat je huid een natuurlijke zijdezachte uitstraling krijgt, ZONDER glans en voorkomt verstopping van je huidporiën.  De poeders zijn trouwens geschikt voor alle huidtypes.

Loose Powder Perfect Beige

Aloë Vera staat gekend om zijn kalmerende eigenschap, en zorgt voor de elasticiteit en stevigheid van je huid. Minerale olie zorgt voor een gladde en zachte huid. Zijde maakt dat je bovenste huidlaag(de opperhuid) wordt gehydrateerd en dat je huid glad, zacht en stevig aanvoelt. UV-filters maken dat je huid wordt beschermd tegen zonlicht. 2 Topproducten van FM Group op een rijtje…zonder twijfel!